Om Flexiwell

Flexiwell emballage er beliggende i egne lokaler i Ishøj. Lokalerne rummer produktion, kontor og lager. Virksomheden har mere end 30 års erfaring med emballager i bølgepap og karton.

Flexiwell emballage producerer og forarbejder emballager, skilte, kasser, displays, æsker, brochurer, flyers etc. i bølgepap, karton, plast og andre egnede materialer.

Vi arbejder med emballager, displays, transportkasser, gaveæsker etc. lige fra den tidlige ide fra kunden, vi fører den videre til konstruktionsprøver, godkendelse fra kunden, oplæg til tryk, kachering, stans af emballagen, færdig konfektionering og pakning.

Fabrikken i Ishøj er i stor udstrækning stedet hvor små som store oplag bliver produceret på meget kort tid. I Ishøj beskæftiger vi os i høj grad med emballage med offset tryk, men også gerne æsker, indlæg eller andre emballage uden tryk.

Vi trykker i flexo, offset, serigrafi og digitalprint.

Udvikling af specielle ønsker

I samarbejde med vores kunder, udvikler vi nye spændende emballager, som på en god måde promoverer og beskytter kundens vare. Altid med stor fokus på vores kunders ønsker og behov.

Er der specielle ønsker til pakning eller konfektionering af emballagerne, så sørger vi gerne for at pakke emballagerne med kundens vare indeni hvis det ønskes. Krympepakninger kan også tilbydes.

På fabrikken i Tyskland producerer vi transportkasser, flyttekasser, oktabiner, endeløse baner, frugtkasser, standardkasser og løse pap ark i alle bølgepaptykkelser og sammensætninger.

Vi arbejder generelt med korte leveringstider oftest 1-2 uger fra ordreindgang, afhængig af ordrens størrelse og omfang.

Vi ser frem til et godt samarbejde.

Skriv til os her